Известие

Collapse
No announcement yet.

за 165 1,9jtd 70 или 90 градуса?????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за 165 1,9jtd 70 или 90 градуса?????

можеби малко се повтаиа темата но ниакои знаели каква е нормалната температура за дизелите лиатото ми вдигаше 90 в задрастване а сега не повече от 70 чудиасе какво да и правиа ниакои пишат че е нормално заштото е дизел но все пак си мислиа че е нормално да работи на по висока темп,

А каква е нормалната температура за ТС 1.8?

Comment

Предполагам менте термостат,тъй като наскоро някой постна една таблица в пдф за работната температурата на всичките мотори.Вътрят ми се цифри от рода на 87-88 градуса...
      Ако се разровиш,ще я намериш
      '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

термостата отваря на 88 гр. явно твоя е заминал ако е струвал около 70/80 лв. не се учудвай
        156 1.9 JTD 105hp

Comment

Тая тема стана историческа)

Е я таблицата
          http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11151
          настояща - BMW 3er
          ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
          ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

мдааа
            156 1.9 JTD 105hp

Comment

А някой замисли ли се КОГА въобще идва време да отвари тоя термостат При студове от порядъка на -5, -10 градуса много трудно можеш да стигнеш 90 градуса, че да ти отоври термостатът при градско каране
              Моят съвет е, ако на извънградско си държи постоянно малко под 90, то всичко е наред и няма нужда да пипаш каквото и да било
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

аз предлагам следващият, който зададе въпрос за нормална температура да бъде разстрелян
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

аз предлагам всички с неработещи термостати да бъдат автоматично изключвани от клуба (ако са членове) и до смяната на термостата да бъдат баннвани в форума. ако и пишат за проблема си с форума предлагам търтейското предложение за одобрение.
                  Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                  Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Е на такива дето им закача на 90 и не мърда от там, докато не я загасиш и те ли да ходят да сменят термусите?
                    Ако да, каква марка да търсят?
                    Ако не, какво да правят?
                    ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Working...
                    X